assar_andersson (1)

Assar Andersson är född och uppvuxen i Malmö. Han är civilekonomen som skolade om sig till murare. Han är entreprenör ut i fingerspetsarna och har byggt upp och drivit ett stort antal verksamheter.

Att han började skriva var mest av en slump. Assar har skrivit trilogin om Anders Hademark och den fristående delen på trilogin. Hans intresse, förutom skrivandet, är fotboll, film och poesi. Den 20 september släpper han sin sjätte roman, Det saknas en färg på Dalis palett.

 

 

 

 

vip

Julian de la Vega är 15 år gammal. Redan som 7-åring hade Julian läst ett hundratal böcker. Hans intresse, förutom skrivandet, är fotboll, programmering och musik. Hans favoritämnen i skolan är engelska, svenska och matte. Hans dröm är att studera på Harvard, ett universitet han läst mycket om efter att ha sett filmen The Social Network. Hans debut, Jag och min Maffiapappa, har fått ett varmt mottagande av läsarna.

Jag och min Maffiapappa II släpps den 22 september.

 

 

 

 

Scarlett Rudas

Scarlett Rudas är debutant och är medförfattare till Jag och min Maffiapappa II. Med tanke på hennes ringa ålder, 11 år, så går vi inte ut med bild.

Scarlett älskar att skriva. Varje dag, åtminstone två timmar, sitter hon och skriver på sina noveller. Vi kommer att höra av henne mycket i framtiden. Var så säker.